torsdag 18. september 2014

Første skoledag

 
Så er dagen kommet til at Junior skal begynne sin skolegang,
 og han er super klar til å starte i FS2A!
Oasis School er en internasjonal skole med kun engelsktalende lærere.
Les mer på:
 
(Foundation Stage 2= førskole)
 
 
 
 
Hello! I am Emil!

 
Og denne vakre jenta er klar for å lære mer i ny klasse med ny lærer. Litt spendt, men veldig klar for å sette i gang med 3 klasse og ikke minst med arabisk! De har 2,5 timer med arabisk i uka.
 
Vi er så heldige at begge har kommet inn på samme skole- dette er ingen selvfølge i Dubai og da blir det en stor utfordring med levering og henting.
Skolen har gjort det veldig trygt for de minste å starte ved at de før sommeren fikk to korte dager hvor de fikk komme og møte både lærere og rektor, de fikk se på skolen og være med på daglige aktiviteter.
Skolen benytter også søsken om det skulle skje noe i skoletiden som gjør at det kan være trygt og godt for de minste å ha en kjent hånd å holde i.
 
I Emil sin klasse er de 11 barn fra flere ulike land, men han er den eneste skandinaviske. De har Ms. Gemma som lærer. Dette var Frøya sin lærer i fjor og vi er veldig fornøyd med henne.
I Frøya sin klasse skal de være 14 elever og disse kommer fra hele verden, hun er den eneste skandinaviske. De har Ms. Robbyn som lærer. Hun er ny så vi kjenner henne ikke riktig ennå, men så langt er alt bare bra.
 
Ungene har skoleuniformer både til vanlige skoledager, men også til PE (gym).
Dette er helt fantastisk og ungene trives med det. De vet hva de skal bruke og det er ikke noe å diskutere...
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar