torsdag 11. september 2014

Inga på besøk i juni


Det var nok en ganske spendt mor som satt igjen i Surnadalen når denne vakre jenta skulle ut å reise helt alene hele veien til Dubai. Jeg tror det var en ganske så spendt tenåring som sa hadet til mammaen sin også, men denne tenåringen var klar for å oppleve Dubai!
 
Det ble en sen ankomst til byen etter en laaaaang flyreise fra Trondheim- Oslo- Arlanda- Dubai, men endelig var hun ankommet og klar for å suge til seg alle inntrykk.
Det var både varmt og klamt, Ramadan hadde startet, nye lukter, små barn og mellomstore barn i samme hus, det var ei tante (som skravler non stop) og en onkel (som snakker enda mer, men som var på jobb), det var sand, det var shopping, det var man- og pedicure, det var en enorm trafikk, det var sjø, det var badeland og sightseeing, Dune Bashing m onkel, bilder og store smil, damer i hijab og menn i "pysj", det ble kos og det ble lesing og soling....



Emil, Inga og Frøya i Business Bay.





Yas Waterworld





En liten tur på stranda.
(Siden det var Ramadan kunne vi ikke bli her)


 
Jeg tror denne herlige jenta fikk en opplevelse hun sent vil glemme, og vi er veldig glade for at hun ville komme på besøk. Det var noen koselige dager.
 
























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar