lørdag 9. november 2013

Yas Water World i Abu Dabi

Vi tok Madam X ut på en lang tur så hun fikk strekke litt på bena og ungene skulle få prøve seg i en av verdens største vannparker:
 
Yas Water World!
 
 
Som nærmeste nabo til Ferrari World i Abu Dabi ligger Yas Water World. Dette er Abu Dabi's største vannpark og ble i sommer anbefalt av VG som et 10 badeland i verden som var verdt et besøk.
 

YWW har 43 ulike aktiviteter, sklier og attraksjoner spredt over et 15 hektar stort område. 4 av banene er "one-of-a-kind og har aldri før vært lansert i en vannpark.
Temaet i vannparken er basert på en legende som representerer lokal Emirat kultur og arv. Som gjester ble vi introdusert historien gjennom et undervannshow med synkronsvømming og historiefortelling.
 
Ungene var overbegeistret! Og kan ikke legge skjul på at vi voksne også måtte både trekke på smilebåndet, stramme stemmebåndene og helle vann ut av ulike hulrom i kroppen.....Fantastisk dag for både store og små.
 
Parken har kabanaer (et "lite" privat telt med minibar til kaldt drikke (ikke alkohol), solsenger, vifte og håndklær) til leie, men dette ble ikke aktuelt for oss i dag da temperaturene ikke ble høye...finnes rikelig med solstoler og parasoller/ solskjerming rundt området om man er tidlig ute. Vi var der når parken åpnet. Og som i alle andre slike parker blir det køer...så gå til de store attraksjonene først, det er her køene blir lengst.
Bikinier er lov, men de bør passe...DVs str xs er kanskje et tapt kapittel for mange oss, og hvit bikini er ikke lov. Hi hi kanskje like greit. Og badebukser burde vært forbudt slik det er med røyking, men neida...DET kan de bruke! WTF?!
Flotte garderobemuligheter med garderobeskap som kan låses, og toalettene er renere her enn på et hvilket som helst hotell i Oslo.
Sikkerhet er i toppsjiktet, både med Security og med LifeGuards. Ungene plastres og stelles og får is som premie. Som sagt parken var det beste vi har opplevd. Ja mat er dyrt...det må vi legge til, men det er det jo i hvilken som helst slik fornøyelsespark verden over.
 
 
 
 
 
Siden jeg ikke har vanntett kamera ble disse kopiert fra internetten....og latskapen var høy så jeg orket ikke hente kamera i dag....men NESTE gang! Hi hi da blir det noen personlige bilder oså;o)
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar