søndag 3. november 2013

Dragonmart- shopping 02.11.13

På vår ville ferd gjennom Dubais gater etter ulike skatter og interiør duppedingser gikk ferden til Dragon Mart. Ja det høres Kinesisk ut- det ER Kinesisk. Det vil si: det er det største Kinesiske markedet uten for Kina. (Sies det...) Og sånn flaks for oss (meg rettere sagt, Sverre sliter med sterke alergiske reaksjoer...les: han er hyperalergisk mot; ja nettopp SHOPPING!) det er ikke lange biten å kjøre fra her vi bor. Flaks for Sverre og lommeboka: vi hadde tatt den minste bilen ( av de to store;o)) så det fikk ikke blitt all verden av stæsj. Men NOE fikk da mor til.

 
Det er ikke ALT det stå Prada eller Gucci på som faktisk er ekte, men moro er det!
 
 
Hmmm vurderer å starte egen praksis. Lege kanskje? Alt utstyret finnes her...legg merke til opperasjonslampa til høyre for inngangen;o) En do stol kanskje? Vel her er noe for liten...? nei syk og sykere tenker jeg.
 
 
Ohlala! Bilder! Fine bilder! Billige bilder!
Mye lekkert her til en veldig rimelig penge.
Sverre leker interiørarkitekt...
 
 
Bilbutikken for den yngre garden...her var det lett å få med seg Emil videre...NOT! Vel det var ikke så mye enklere å få med Sverre heller. Plutselig ble det veldig interessant å handle. Vi får vente å se hva nissen kommer med sa mor!
 
 
Dette er butikken for de SMÅ lysekronene.
 
PS om du planlegger å kjøpe lysekrone, noe som lar seg gjøre, ta mål hjemme før du kommer. Det som ser lite ut her blir stort hjemme så man kan lett gjøre feil.
 
 
 
Som far så sønn...
 
 
Som mor så datter....
 
Resultatet ble:
 
og...
 
 
og....
 
 
...og noen bluser til mor...
 
 
 
DragonMart
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar