tirsdag 29. oktober 2013

Frøya 7 år!

Hipp hipp hurra for den flotte jenta vår som i dag fyller 7 år!
 
Wow! Der var dagen som hun har ventet på så lenge....dagen har blitt feiret hjemme i Norge før avreise med både klassen og med gode venner på Hoppe Loppe Land. Gavene fikk plass i kofferten ned hit og noen nye har kommet til etter ankomst. Og i dag skulle vi 4 feire dagen her i Dubai, og med Moffa i morgen. Nå er jo livet sånn at det er ikke alt vi planlegger som vil la seg gjennomføre helt etter planen....men feiring ble det!
 

Her et bilde fra tidligere i høst på besøk hos Køltzow med Jan Jensen. Tøffe og fine jenta vår!




Dagen startet som seg hør og bør for ei prinsesse. Mamma som strengt ber henne komme seg i seg og som ber lillebror komme med, stressende ned trappa for å hente gaver og kos for overraskelse skal det være....og en pappa som trøtt konstaterer at klokka faktisk bare er 0400!!! Vel da ble feiringen brått utsatt noen timer...til pappas store glede. Mamma var allerede i sjokk ( fikser ikke helt denne "Hurra nå har jeg bursdag! vekkingen) så søvnen ja den var som sunket i ...ja sanden, så der lå jeg!

Men så var det tid: sang og gaver på senga til et noe mer humant klokkeslett. Og kos med godis og film! Og bading og restaurant med pappa og ei ny venninne: Rainforest på Mall of Dubai
 
 
 
Elsker deg skatten  min!
 
 
 
Testing av bursdagsgaven fra lillebror.
 
 
 



 Dette ligger i blodet, som sagt tidligere: jenta er en delfin! Dette mestret hun med en gang.
(Jeg er selvfølgelig helt objektiv i denne saken: Bare litt stolt!)

 
 Og så kommer pakken fra mamma og pappa. Spenning er til å ta og føle på. Hva i al verden er dette?

JUHU!!! Sparkesykkel med motor! ...og hjelm! Vel da er de neste dagene booket opp: mamma må nok på med joggeskoene (først blåse litt støv av de og skremme vekk noen edderkopper og andre krek som har laget rede der) og følge jenta ned i parken. Vi tar selvfølgelig bilen dit! Det får da være grenser for hvor aktive vi skal være! (Ps anbefaler bil fremfor føtter som fremkomstmiddel når man skal krysse den lokale veien her....bare 3 felt i hver retning...litt sånn riksvei 170 gjennom Fetsund blir?!) Dette blir spennende for både store og små.

 
Her bekjemper Emil og mamma "basilusker" og halsbetennelse og sender en tanke til Moffa som ligger på Riksen. Vi skal bli friske til du kommer ned- det lover Emil! Og så må du bli frisk!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar